5. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Proeksperti juhiks sai Marko Sverdlik

Tarkvaraarendusettevõtte AS Proekspert uueks juhatuse esimeheks sai firma senine tootmisjuht Marko Sverdlik, teatas ettevõte.

„Marko on olnud edukas rühmajuht ja hoidnud viimasel kahel aastal tootmisjuhina kätt pulsil kõigel firmas toimuval. Ta mõistab hästi firmas aastatega välja kujunenud kultuuri ja omab häid juhiomadusi,“ kommenteeris ametist lahkunud juhatuse esimees Ove Tüksammel.

Samaaegselt laienes ka firma juhatuse koosseis. Juhatusse lisandus ettevõtte ärianalüüsi üksuse juht Andres Haavel, kes on ettevõttes töötanud alates 1999. aastast.

“Proekspert on stabiilne ja unikaalse kultuuriga ettevõte. 15 aasta jooksul oleme arenenud pisikesest inseneride meeskonnast ettevõtteks, kus leiab tööd enam kui 80 inimest. Näeme, et meie edukas koostöö pikaajaliste klientidega võimaldab meil pakkuda oma partneritele järjest suuremat ärilist väärtust ja seeläbi oleme ka iga aasta edukalt kasvanud,” rääkis Sverdlik.

“Meie soov ja tahe on luua uusi töökohti mõtlevatele ja aktiivsetele inimestele, kelle mõttetöö tulemusena valminud tooted leiavad kasutust ja loovad lisaväärtust terves maailmas,” lisas Sverdlik.

Marko Sverdlik on ettevõttes töötanud alates 2004. aastast ja täitnud Proeksperdis tarkvara arendusinseneri, arendusjuhi ja tootmisjuhi ametikohti. Ta on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli arvuti- ja süsteemitehnika erialal ning kaitsnud samas magistrikraadi tehnikateaduste alal.

Alates 2003. aastast kuulub Proekspert Taani juhtiva tehnoloogiakontserni Danfoss koosseisu.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755