9. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Siilatsi poja kliendid on Goldman Sachs, NYC ja LA

Tuntud autoärimehe Viktor Siilatsi 31aastane poeg Keith Siilats on suutnud oma IT-firma suurklientideks meelitada sellised metropolid nagu New York ja Los Angeles.

Kui Pääsküla poiss Keith Siilats suundus pärast gümnaasiumi lõpetamist õppima Inglismaale Cambridge'i, uskus ta vaevalt, et temast saab veebiarhitekt New Yorgis ja tema IT-ettevõtte bytelogics.com klientideks on New York City ja Los Angeles, aga ka USA pank Goldman Sachs, kirjutas Kroonika.

Oma New Yorgi õpingute ajal sukeldus Keith koos partnerite Jürgen Kaljuvee, Andri Kruusi ja David Montoyaga massiivsesse tarkvaraärisse, pakkudes veebipõhiseid lahendusi äriasjade korraldamiseks. "Ettevõtted tunnevad oma turgu, strateegiat ja äri, meie teame, kuidas ehitada selle ümber veebi," selgitas Siilats.

Üks tema firma põhitooteid on portfelli halduse programm Portfolix, mille hind oli miljon krooni ja igal järgneval aastal lisandub pool miljonit krooni hoolduskuludeks.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474