7 oktoober 2009
Jaga lugu:

Amazon.com laiendab Kindle traadita allalaadimist ka Euroopasse

Internetikaubamaja Amazon.com teatas eile õhtul, et alandab digitaalse raamatulugeja Kindle hinda ning võimaldab teoste allalaadimist enam kui 100 riigis.

„Meie visioon on, et Kindle kaudu saaks kõiki raamatuid igas keeles ning olenemata sellest, kas neid on kirjastustest veel saadaval, 60 sekundiga alla laadida,“ lausus Reutersile Amazoni tegevjuht Jeff Bezos. „See on aastakümnete kaugusele ulatuv visioon,“ lisas ta.

Kui praegu on 200 000 inglise keelse raamatu ja 85 ajalehe ja ajakirja traadita allalaadimine võimalik vaid USAs, siis alates 19. oktoobrist hakatakse müüma Kindle rahvusvahelist versiooni, mille kaudu saab teoseid alla laadida enam kui 100 riigis nii Euroopas, aga ka Hiinas.

Amazon.comi kodulehel toodud kaardi kohaselt ei ole teenus kättesaadav ei Soomes ega Balti riikides. Kuna Venemaa loodeosas on see võimalik, siis peaks olema see võimalik ka Eesti loode- ja kirdeosa piiriäärsetel aladel kaasa arvatud Narva ja Narva- Jõesuu.

Amazon.comi aktsia hind kerkis eile 2,53 protsenti 90,91 dollarini.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112indrek.kald@gmail.com
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150ana.madismae@aripaev.ee