14. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Steve Jobs on teismeliste lemmikettevõtja

Apple’i asutaja ja juht Steve Jobs on USA teismeliste lemmikettevõtja vahendab värsket uuringut Apple’i uudiseid ja kuulujutte vahendav portaal AppleInsider.

Uuringus, milles küsitleti 1000 last vanuses 12 kuni 17 aastat, valiti 35 protsendiga lemmikettevõtjaks Steve Jobs. Teisel kohal on 25 protsendiga telestaar Oprah Winfrey ning talle järgneb rulalegend Tony Hawk (16%) ning suhtlusportaali Facebook asutaja Mark Zuckenberg (10%).

Jobs ei valitud mitte rikkuse pärast, vaid kaks kolmandikku teda eelistanud ütlesid, et nende arvates on Jobs muutnud inimeste elulaadi või muutnud maailma paremaks. Ülejäänud kolmandik nimetas tema edu erinevatel elualadel põhjuseks, miks nimetada teda kõige imetlusväärsemaks ettevõtjaks.

Tegemist on järjekordse näitega Jobsi mõjust Ameerika noorsoole. Möödunud nädalal avaldatud investeerimispanga Piper Jaffray teismeliste uuringu kohaselt omab 87 protsenti neist muusikapleierit iPod.

Lisaks sellele kasutavad pea kõik legaalselt muusikaostjad multimeediapoodi iTunes ning ehkki mobiiltelefone iPhone on noortel veel vähe, kavatsevad 22 protsenti neist selle osta järgneva poole aasta jooksul.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052