23. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa: rohkem kliente, väiksem käive

Elisa Eesti käive oli 2009. aasta kolmandas kvartalis 358,5 miljonit krooni, kahanedes eelmise aasta sama ajaga võrreldes 14,6%. Elisa EBITDA ulatus 34%ni.

Elisa klientide arv kasvas tänavu kolmandas kvartalis möödunud aasta sama ajaga võrreldes 12 000 võrra, ulatudes 2009. aasta kolmanda kvartali lõpus 354 300 kliendini.

„Elisa poolt aasta alguses valitud strateegiline suund – pakkuda klientidele täissideteenust, on ennast igati õigustanud, sest inimesed on aru saanud, kui mugav on võtta kõik sidelahendused ühe operaatori juurest,“ sõnas Elisa juhatuse esimees Sami Seppänen.

Elisa on jätkanud investeerimist levialade arendamisse, tugevdades nii oluliselt ettevõtte võimalusi pakkuda täissideteenuseid üle terve riigi. „Kvaliteetse kõnelevi, mobiilinterneti ja Interneti püsiühenduse tagamiseks oleme jätkanud suuremahulisi investeeringuid 3,5G, 2G ja DSL võrkudesse,“ ütles Elisa Eesti juhatuse liige Andrus Hiiepuu.

Elisa mobiilse interneti levialad (3,5G): Tallinn, Tartu, Pärnu, Rakvere, Jõhvi, Paide, Maardu, Paldiski, Keila, Sindi, Elva ja Saue, Tartumaa, Harjumaa ning Paide ja Pärnu lähiümbrus.

Elisa parimad kõnelevi levialad (2G): Tallinn, Kohtla-Järve, Tartu, Pärnu, Võru, Otepää, Valga, Viljandi, Narva, Sillamäe ja Jõhvi.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755