30. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Starman langetab mobiilivõrkudesse helistamise hinda kuni 60%

Starman langetab uuest aastast Eesti mobiilivõrkudesse helistamise minutihinda kuni 60% 2,79 kroonile.

Kui seni maksis kõne Starmani telefonivõrgust EMT, Elisa ja Tele2 mobiilivõrku 3,30 krooni minut ning helistamine ProGroup Holdingu (endine Bravocom) võrku 4,50 krooni minut, siis alates 1. jaanuarist 2010 on minutihind nendesse Eesti mobiilvõrkudesse 2,79 krooni koos käibemaksuga, teatas ettevõte.

Starmani juhatuse liikme Indrek Ildi sõnul on minutihinna langetamine vastuseks Elioni hiljutisele hinnakirjamuutusele. „Meie eesmärk on pakkuda kõigisse võrkudesse helistamisel soodsamat minutihinda kui Elion ning hinnalangetamisega me seda kliendile antud lubadust ka täidame,“ lausus Ild.

 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755