8. jaanuar 2010
Jaga lugu:

Ministeerium: sidekulu vähenes mullu kolm korda

Rahandusministeerium kuulutas mullu välja hankemenetluse sideteenustele ning muutis teenusepakkujat, aastases võrdluses vähenesid sidekulud kolm korda.

"Rahandusministeerium asus oma tegevuskulude kokkuhoiuga tegelema juba 2008. aasta kevadel – selle aja jooksul on märkimisväärselt kahanenud nii meie majandamis- kui personalikulud ning kokkuhoidu on otsitud igast valdkonnast," vahendas pressiesindaja Piret Seeman ministeeriumi seisukohta.

Ta rääkis, et pooleteise aasta jooksul on koondatud ligi 90 ametikohta, kaotatud töötajatele mõeldud kompensatsioonid (nt isikliku sõiduauto kasutamise eest), tulemustasud ja preemiafondid, ära jäetud töötajate ühisüritusi ning kokku hoitud ka lähetus- ja personalikulude pealt.

 Tema sõnul on majandamiskulude kokkuhoiuks rahandusministeerium vabastanud osa rendipinda ning rääkinud läbi ka renditingimused. "Paberikulusid ja ühtlasi ka keskkonnale tehtavat kahju on vähendanud e-dokumendihaldusele üleminek, keskkonnasõbralikku maailmavaadet toetame ka prügi sorteerimisega," selgitas Seeman.

Tele2 Eesti juhatuse esimees Toomas Tiivel rääkis, et nende arvutuste järgi hoiaks avalik sektor Tele2 teenust kasutades aastas 15 miljonit krooni kokku.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt