8. jaanuar 2010
Jaga lugu:

Tele2: mullu tõi hea hind meile 14% rohkem ärikliente

Põhiargument ettevõtete segmendis turuosa kasvatamisel on olnud hind, ütles Tele2 Eesti juhatuse esimees Toomas Tiivel.

EMT võrgus on 41% ja Tele2 võrgus 34% mobiilsideteenuseid kasutavatest ettevõtetest. Samas on 2008. aasta kolmanda kvartaliga võrreldes Tele2 suurendanud turuosa 14% ning EMTst on lahkunud 12% ärisegmendi turust, tutvustas Tele2 Emori uuringutulemust.

"Ettevõtete segmendis toimus mullu märgatav hüpe, mis teeb siiralt rõõmu," märkis Tele2 äriklientuuri direktor Andres Jõesaar. "Tänavu pöörame rohkem tähelepanu suurettevõtete turuosa kasvatamisele. Kindlasti läheb seal hästi," sõnas ta.

Tele2 Eesti juht Toomas Tiivel ütles, et põhiargument ettevõtete segmendis turuosa kasvatamisel on olnud hind. "Pakume vaieldamatult parimat hinda ärikliendile. Usun, et me pakume ka parimat klienditeenindust, eriti kui me räägime väikesest ja keskmisest ettevõttest. Ning meie teenuste hulk ja teenuste kvaliteet on samal tasemel mis EMT-l, kust siis täna ärikliendid meile peamiselt tulevad," rääkis ta.

"Me ei panusta tänavu ainult suurklientidele, väikeklientidega ja keskmiste ettevõtetega jätkame täpselt samamoodi. Aga suurkliendid tulevad lihtsalt juurde," märkis Tiivel. Tema sõnul sõltub see, kui palju soodsamat hinda nad ärikliendile saavad pakkuda sellest, et millal ettevõte viimati oma operaatorilt uut hinda küsis.

"Siin on olnud ka 50% üllatusi. Aga on ka tõsi, et need vahed on väiksemad. Kindlasti suudame 10-15% hinnavõitu ärikliendile pakkuda," ütles Tiivel. Seda, kas Tele2-l on selle aasta lõpuks EMTga võrdselt ärikliente, ei julgenud ta ennustada.

"Meie soov oleks, et ka avalik sektor muutuks efektiivsemaks. Mullu toimus erasektoris aktiivne hindade ülevaatamine, kuid avaliku sektori huvi on leige olnud," tõdes Tiivel.

Ta rääkis, et Tele2 arvutuste järgi hoiaks avalik sektor nende teenust kasutades aastas 15 miljonit krooni kokku. "See pole küll suur summa, kuid mõned päästeteenistuse kohad jääksid koondamata," lisas ta. Tiiveli sõnul plaanitakse tänavu ka avalikule sektorile otse läheneda.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt