2. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TTÜ lõi tehnoloogiaõiguse õppetooli

Tallinna Tehnikaülikooli lõi täna TTÜ õiguse instituudi koosseisu tehnoloogiaõiguse õppetooli, mida hakkab juhtima tunnustatud telekommunikatsiooniõiguse spetsialist, professor Katrin Nyman-Metcalf.

"Eesti kui riik, mis on seadnud innovatsiooni ja tehnoloogia arengu prioriteediks, vajab ka valdkonda tundvaid õigusspetsialiste," ütles professor Nyman-Metcalf. Uue õppetooli õppe- ja teadustöö keskendub infoõigusele, tööstusomandile ja autoriõigusele. Plaanis on koostöö nii TTÜ teiste struktuuriüksustega tehnika- ja tehnoloogiateaduste valdkondades kui ka ettevõtetega.

 TTÜs õpib õigusteadust magistri- ja bakalaureuseõppes kokku ligi 600 tudengit, kellest ligi 150 õpivad inglise keeles. Õiguse instituut jätkab 12-aastast rahvusvaheliselt konkurentsivõimelise õigusõppe ja teadustöö traditsiooni, mis algas Concordia ülikoolis ning jätkus kuni TTÜga liitumiseni Audentese ülikoolis.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755