14. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Euronics laiendab Läänemaal haaret

Elektroonikakaupluste kett Euronics laieneb Läänemaal ja avab uuenenud Haapsalu kesklinna Kaubamajas kaupluse.

Võrreldes varem Haapsalus asunud elektroonikapoega on uue kaupluse müügipind kahekordistunud. Kohalikele elanikele tähendab see eelkõige suuremat tehnikavalikut.

 „Peame jõulist esindatust Läänemaal oluliseks, sest soovime jõuda klientideni üle terve Eesti,“ märkis Euronicsi poode haldava Sandman Grupi AS tegevjuht Martin Pedai. Tema hinnangul ei sea valitsev majandusolukord kindlasti piire mõistlikule laienemisele ja tehnikatooteid vajavad inimesed igal ajal.

Suveperioodil otsivad inimesed elektroonikapoodidest palju vabaajatehnikat nagu näiteks erinevaid muusikapleiereid ja fotokaupu. Teisalt on alati suur huvi ka nö valge tehnika vastu nagu näiteks energiasäästlikud pesumasinad ja külmkapid, mille järgi just suvel vajadus kasvab.

Seoses peatselt algava jalgpalli MM-iga ja digilevile üleminekuga võivad lähemal ajal tavapärasest kuumemaks kaubaks osutuda ka telerid ja digiboksid.

Eestis Euronicsit esindavale Sandman Grupi AS-ile kuulub nüüdsest 14 sellenimelist tehnikapoodi, lisaks veel kolm PlussMiinus Elektroonika ja üks Mediapointi kauplus. Kogu kasutatav jaokaubanduspind ulatub Eestis ligi 12 000 ruutmeetrini.

 

 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052