7. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 AB juhatuse esimeheks sai Mats Granryd

Tele2 AB nõukogu nimetas kontserni juhatuse esimeheks ja presidendiks Mats Granrydi, kes astub ametisse 1. septembril.

Mats Granryd’il on olnud nii Rootsis kui rahvusvaheliselt järjepidev ja edukas karjäär telekommunikatsiooni valdkonnas ja tal on põhjalikud kogemused arenevate turgude, uute tehnoloogiate kasutuselevõtu ja turundusstrateegiatega, teatas Tele2.

Mats Granryd on praegu Ericsson AB Põhja-Euroopa ja Kesk-Aasia piirkonna juht ning on varem juhtinud Vodafone’i ja Bharti erinevaid üksusi, samuti töötanud telekommunikatsiooni valdkonna juhtimiskonsultandina ARRIGO ja Anderseni juures. Tal on teadusmagistri kraad Stockholmi Kuninglikust Tehnoloogiainstituudist.

Üle-euroopaline Tele2 telekommunikatsiooniettevõtete kontsern pakub teenuseid 28 miljonile kliendile 11 riigis. Eestis osutab Tele2 mobiiltelefoniteenust üle 450 000 kliendile. Tele2 turuosa on 34%.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755