9. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IBMi asepresident: Eesti on unikaalses olukorras

IBMi asepresidendi Cathy Rogersi hinnangul on Eesti IT-tehnoloogia alaselt väga heas olukorras ning liikumas teadmistepõhise majanduse suunas.

"Minu arvates on see fantastiline vundament ja hüppelaud kasvuks ja õitsenguks. Justnimelt sellepärast on ka IBM siin," rääkis Rogers ETV saates "Terevisioon". "IBM näeb Eesti väiksuses eeliseid. Teil on võimalik fokuseerida vägagi uutele harudele ja saada ka sellealane haridus ja ma arvan, et see saab olema konkurentsieelis," sõnas ta.

Rogers tõi välja, et Eestit tunnustatakse üle kogu maailma e-Eestina. "Te olete rajanud vundamendi ja selle vundamendi baasil saab edasi minna nii, et Eestit tunnustataks justnimelt Eesti konkurentsieelise pärast.  See toob sisse täiendavaid ettevõtteid, välisinvesteeringuid," sõnas IBMi asepresident.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755