17. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

HansaRaama kasvatas käivet

Raamatupidamistarkvara HansaRaama müüva HW Hansaraama OÜ 2009/2010 käive kasvas eelneva perioodiga võrreldes 6% ja kasum 64%.

"HW HansaRaama aastaaruannet pole tõesti veel äriregistris, sest selle esitamise tähtaeg on 31. oktoober. Küll aga oleme hetkel juba aastaruannet auditeerimas ja tulemused teada," ütles tarkvarafirma juhatuse liige Helen Märtsoo Äripäeva järelepärimisele vastates.

Auditeerimata andmetel kujunes HW Hansaraama käibeks 11,2 miljonit krooni ja kasumiks ligi 0,6 miljonit krooni. 2008/2009 oli käive 10,6 miljonit ja kasum pisut alla 0,4 miljoni krooni.

"Peame seda väga heaks tulemuseks," sõnas Märtsoo käibekasvu kohta. "

Peame aastat üleüldist ärikeskkonda arvestades väga edukaks. Ennustan tulevaseks perioodiks veelgi paremat tulemust, sest kaks päeva tagasi (13. juulil - toim) kinnitatud euro tõotab majandustarkvara firmadele palju tegevust," lisas ta.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755