20. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GT Tarkvara juht: Webmedia tehing innustab

OÜ GT Tarkvara tegevjuht Ahti Leppik tunnistas Äripäevale, et ei tunne kadedust Webmedia tehtud tehingu üle, pigem see lisab innustust, leidis ta.

See on normaalne äritegevus, kui otsustatakse kaasata väliseid investoreid, avaldas Leppik arvamust Webmedia tehingu kohta. Ta tõdes, et ei tea täpseid tehingu tagamaid, mis põhjustel investor kaasati ning talle 36% osalus tarkvarafirmas anti. „Ma oletan, et selle taga on pigem laienemisplaanid Ida – Euroopasse,“ ütles Leppik.

Kas selline investeering teeb teda kui tarkvarafirmajuhti kadedaks, vastas Leppik, et ei tee.. „Kadedus ei viie esiteks edasi, teiseks teades Webmedia inimesi, mul on väga hea meel, kui nad suudavad seda asja jõudsamalt edasi ajada,“ ütles mees. „Pigem lisab innustust, et kuskil välismaistes investorites huvi tekitada, peab olema midagi korda saatnud,“ möönis Leppik.

Miks tarkvara firma just nii suurest tükist osalusest investori kasuks loobus, ei osanud Leppik öelda. „Ei oska kommenteerida kas neil on likviidsusprobleemid, ei oma infot selle kohta,“ arutles ta. „Kindlasti on see strateegiline otsus nii suure osalusega omanik kaasata, ei tea mis selle otsuse taga on,“ lausus Leppik.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755