6. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokia tutvustas mobiilse kuulutuse teenust

Nokia tutvustas Listingsi nime all pakutavat mobiilsete kuulutuste teenust, mis on mõeldud arengumaadele, avaldas Nokia Beta Labs oma blogis.

Listingsi abil saavad mobiiliomanikud otsida ja edastada töökuulutusi, aga ka kuulutusi kaupadest ja teenustest. Teenuse võtmenumbriks on teadete geograafiline seotus, mis lubab vastuvõtjail lugeda neid teateid, mis on edastatud kindlaksmääratud piirkonnas või nende elukoha lähedal.

Listingsi teenus töötab SMSi- või GPRS-internetipõhiselt, ent on loodud Java toetusega operatsioonisüsteemile Symbian S40.

Praegu on Listings kasutatav ainult beta-versioonis ja vaid mõnes India piirkonnas. Oodatakse, et teenuse kasutusala laieneb peagi plahvatuslikult.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755