5. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Josh Silverman lahkub Skype'ist, uus juht Ciscost

Internetifirma Skype nimetas uueks tegevjuhiks kogenud tippmanageri Tony Batesi Ciscost.

Batesi kohal seni olnud Josh Silverman lahkub firmast, teatas Skype eile õhtul. Cisco mehe palkamise teeb huvitavaks fakt, et mõned nädalad tagasi liikusid kuuldused, et Cisco võib Skype'i ära osta ja sellega börsileminekule lõpu teha. 43aastane Bates asub Skype'is ametisse oktoobri lõpust.

Skype teatas börsileminekust augustis. Praegu kuulub firma investoritegrupile, mille eesotsas on Silver Lake Partners. Skype loodab börsileminekuga teenida 100 miljonit dollarit. Viimase aastaga on Skype välja vahetanud kuus tegevjuhti.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052