8. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Erply osanik: WSJ artikkel on meile suur tunnustus

Erply tegevdirektor ja üks osanikest Kristjan Hiiemaa usub, et Eesti jaoks on ülioluline olla ära märgitud suures ning juhtivas Ameerika ärilehes ning ta ei oleks isegi osanud unistada sellisesse ajalehte saamisest.

„Ameerikast tulnud tagasiside on olnud väga tõhus, kuigi nendel alles päev algas,“ rääkis Hiiemaa.

Hiiemaa sõnul üsna suur ring inimesi, kellega nad varem püüdnud kontakti saada, täna nendega juba aktiivselt kontakti otsinud eesmärgiga olla kas nende partnerid või klient.

„Lisaks sellele on WSJ investorite seas hästi populaarne, seega väga mitmed investorid, kes on meiega ka varem suhelnud, on uuesti teema üles tõstnud,“ lausus Hiiemaa.

„Kindlasti see lisab meie tegemistesse olulise kvaliteedimärki, oleme väga õnnelikud, eriti, et see on toodud edetabeli vormis ning on eriti suur tunnustus meie meeskonna tööle nii Eestis kui ka Ameerikas,“ kommenteeris Hiiemaa.

Hiiemaa usub, et selline äramärkimine aitab neil uksi avada. Ameerikas on oluline omada mingit tunnustust ja kõige paremini annabki seda äriajakirjandus WSJ, lisas ta.

„See maksabki, kas me oleme kellegi poolt ka tunnustatud või me ainult ise arvame, et oleme head,“ nentis Hiiemaa.

Hiiemaa märkis ka seda, et  Eesti on neile väga oluline ja südamelähedane ning Eestis on see ka oluline info klientidele „Erply on väga jätkusuutlik ettevõte, kuhu inimesed ja investorid oma raha investeerivad,“ kommenteeris Hiiemaa.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755