3. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elion: talvise kaevamise tehnoloogia on kallis

Kui pinnas on külmunud, eraldub kopaga kaevates suuri pinnasetükke, mis kaableid lõhuvad. Üheks võimalikuks lahenduseks on maapinna sulatamine, mis on aga suhteliselt kulukas, edastas Elion vastuseks Antsla veevärgi rajamisel lõhutud kaablite kohta.

Kaevelubasid väljastatakse olenemata aastaajast ja põhimõtteliselt on võimalik anda luba kasvõi homme, selgitas Elion Ettevõtete avalike suhete juht otse enne pühi.

„Oluline on aga see, et ehitaja näitaks, milliseid kaitsemeetmeid ta rakendab, et kaabel viga ei saaks. Kurb statistika on nimelt selline, et ehitajad lõhuvad keskmiselt kaks kaablit päevas,“ lisas ta. „Samal ajal on Elioni eesmärk pakkuda oma klientidele kvaliteetset teenust, mille üheks eelduseks on töökorras ja lappimata kaabel.“

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755