18. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toomas Tiivel näeb ennast endiselt ettevõtte juhina

Tele2 juhatuse esimehe kohalt lahkuv Toomas Tiivel kavatseb kõigepealt puhata perega ja siis on avatud uue ettevõtte juhtimise pakkumistele.

"Praegu umbes sellised plaanid ongi, et tahan perele pühenduda ja puhata. Ma hakkasin just mõtlema, et siiamaani kahe töökoha vahel kõige pikem aeg, mis ma olen puhanud, on nädal aega," kommenteeris Tiivel ning märkis, et see kord  tahab natukene rohkem, aga kui kaua, seda ei tea.

Tiivel ei ole väga mõelnud, millises valdkonnas ta võiks tulevikus töötada."Mul paar väikest plaani on, mis ei ole Eestiga seotud, aga eks näis. Aga kui Eestis midagi huvitavat pakutakse, siis ma kaalun seda ka," lausus ta ja lisas, et jätkaks oma karjääri pigem mõne ettevõtte juhina.

Tele2 uut  juhti valitakse ettevõtte seest. Tiiveli usub ja loodab, et juht tulebki ettevõtet siseselt. "Ma loodan, et meil on piisavalt võimekaid inimesi siin," märkis ta.

Tiiveli sõnul uus juht saab endale väga hea ettevõtte, kus on väga hea juhtkond.

„Meil on väga ühtne ja hästi koostoimiv juhtkond,“ nentis ta.

Tiivel konkreetseid soovitusi uuele juhile anda ei osanud. „Aga kui on mingi jama, siis tavaliselt soovitatakse kõik vana juhi kraesse ajada,“ lausus Tiivel ning lisas, et soovitus on see, et tuleb jätkata seda sama kurssi, mida nad on hoidnud. „Ma loodan ja usun, et üldine ettevõtte strateegia jääb samaks," lausus ta.

Aastal 2005, kui Tiivel töötas Hansapangas, ütles ta, et Tele2 ajal on ta mõelnud üsna tõsiselt Venemaale mineku peale. "Kui Eestis töökohta vahetada, siis ikka ärkad samal kellaajal ja samas kohas üles ja sõidad samas suunas tööle," ütles ta tookord. Ning samuti on ta kaalunud tööpakkumist Vahemere äärde. „Võib-olla ma olen nii palju vanemaks saanud vahepeal, et Venemaa ei ahvatle mind enam nii väga. Vahemere äärde, kus on parem kliima, seal oleks tänapäeval hea töötada," rääkis Tiivel.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052