3. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tamkivi ja Hinrikus on Euroopa mõjukamad tehnoloogiainvestorid

Skype Eesti tegevjuht Sten Tamkivi ja Taavet Hinrikus on Euroopa saja mõjukama tehnoloogiainvestori seas, selgub Briti ajalehe The Telegraph ja PeerIndexi koostatud tehnoloogiainvestorite edetabelist.

Skype Eesti tegevjuht Sten Tamkivi on edetabelis 37. kohal ning Skype’i üks esimesi töötajaid Taavet Hinrikus 74. kohal.

Tamkivi sõnas, et edetabeli koostanud firma PeerIndex monitoorib inimeste sõnavõtte internetis ja sotsiaalseid võrgustikke ning katsub hinnata erinevate kasutajate nähtavust ja mõju oma ringkondades.

„Ma võtan seda edetabelit kerge huumoriga, ei arva, et ma ise olen Euroopa kontekstis "mõjukas investor". Kiirelt läbi vaadates on seal muidugi nimetatud ka toredaid inimesi, kes kindlasti seda on. Tore oli näha, et selliste internetis nähtavate investorite seas on palju Skype'i taustaga inimesi,“ kommenteeris Tamkivi edetabelit.

Tamkivi aga ei osanud tuua konkreetset põhjust, miks ta edetabelis nii heale postisioonile sattus. "Seda peaks The Telegraphilt küsima," lausus ta. Tamkivi ei soovinud spekuleerida teemal, kas ta tulevikus tõuseb selles edetabelis või langeb.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052