14. aprill 2011
Jaga lugu:

Apple valmis esitlema valget iPhone 4

Bloombergiga ühendust võtnud kolme inimese sõnul on Apple 10-kuulise hilinemise järel valmis järgnevate nädalate jooksul valmis turule tooma valge iPhone 4.

Anonüümsust palunud isikute sõnul on uus nutitelefon saadaval alates aprilli lõpust USAs AT&T ja Verizon Wireless esindustes. Valge mudeli müük on korduvalt edasi lükkunud, mille põhjustasid tootmisraskused, nende seas kuumuse käes kooruma hakanud värv.

Apple loodab valge mudeli lisandumisega veelgi hoogustada firma kõige populaarsema toote müüki. Lisaks ütlesid allikad, et turuväärtuselt maailma suurim tehnoloogiafirma ei plaani juunis esitleda uue põlvkonna iPhone'i, murdes sellega viimaste aastate tava. Selle asemel võidakse iPhone 5 esitleda septembris.

Apple avalikustas enda uusima iPhone'i mudeli läinud aasta juunis, pärast mida koheselt teatati, et valge mudeli müük lükkub edasi. Anonüümsete allikate juttu kinnitab Apple'i turunduse asepresident Phil Schiller, kes läinud kuul Twitteris kirjutas, et valge mudel jõuab kevadel müüki.

iPhone on Apple'i kõige populaarsem toode, mis firma eelmises kvartalis moodustas 39% müügitulust. Cupertinos, Kalifornias baseeruv firma teatab enda fiskaalse teise kvartali tulemustest 20. aprillil. 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt