21. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elion: oleme pühadeks valmis

Elioni juhatuse esimehe Valdur Laidi sõnul tegi ettevõte kõik selleks, et pikad pangapühad ei mõjutaks kliente ega hankijaid.

"Valmistusime pangapühadeks ette. Planeerisime oma tegevused selliselt, et see ei mõjutaks ei meie kliente ega ka hankijaid – see on meie jaoks põhiline," kommenteeris Laid.

22.–25. aprillini ei saa pühade tõttu pankadevahelisi arveldusi teha. Pankadevahelised maksed ei toimi 22. aprillil, sest siis on riigipüha suur reede. Ka 25. aprillil ei toimu pankadevahelisi ega rahvusvahelisi arveldusi eurodes, kuna ülestõusmispühade teise püha tõttu on suletud üleeuroopaline arveldussüsteem TARGET2 ja selle arveldussüsteemi Eesti osa. Pangasiseseid makseid saab teha vastavalt iga panga reeglitele.

 

 

 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755