27. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Teaduspargis on sirgumas mitu rahvusvahelist firmat

Tallinna Teaduspark Tehnopoli juhatuse liikme Pirko Konsa hinnangul küpseb Tehnopoli äriinkubaatoris paari aastaga lisaks juba edu saavutanud Defendecile veel 2-3 rahvusvahelise haardega ettevõtet.

Tarkasid seiresüsteeme tootev ettevõte Defendec on esimene Tehnopoli inkubatsiooni edukalt läbinud iduettevõte, mis arendas välja toote, omab märkimisväärset rahvusvahelist haaret ja toimivat müügistrateegiat, vahendas Aktuaalne Kaamera.

"Targa tolmu" tehnoloogial põhinevaid Defendeci seadmeid kasutab juba Eesti piirivalve, Eesti Energia, Moldova ja Ukraina piirivalve ning mitmed teisedki Ida-Euroopa riigid.

"Täna on meil esindused Aasias Singapuris, USAs Washingtonis ja tegelikult on meil huvilisi ja partnereid praktiliselt igalt kontinendilt maailmas ning me liigume selle poole, et meist kasvaks suur 10 miljonite eurodega ettevõte tulevikus," on Defendeci juhatuse esimees Jaanus Tamm ambitsioonikas.

„Kui me räägime, et aastas võib-olla 100-120 ideed võiks olla sellised, mida me kaalume, mida võiks inkubaatorisse võtta, siis tegelikult nelja kuni seitsme aasta jooksul sellisele arengutasemele nagu on Defendec täna, jõuab heal juhul üks, kaks, kolm," rääkis Pirko Konsa.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052