6. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

iPad 2 tuleb täna Eestis müügile

Täna tuleb Eestis ametlikult müügile Apple'i tahvelarvuti iPad 2.

Apple’i tahvelarvuti uut mudelit müüakse kauplustes iDeal, iDream, Euronics ja Kaubamajas, müük algab kell 19. Tahvelarvuti hind algab Eestis 479 eurost (7495 krooni) ja hind on sama, mis Soomes ja Saksamaal.

Apple iPad 2 on uue disainiga ning on eelkäijast 33 protsenti õhem ja ligi 15 protsenti kergem. LED taustavalgustusega LCD-ekraan on 9,7 tolline. Uuel tahvelarvutil on kahetuumane A5 protsessor, mis kiirendab arvuti jõudlust ja graafikaga toimetulekut, olles nüüd üheksa korda kiirem kui esimese põlvkonna iPad. Seadmel on ka kaks kaamerat – ekraanipoolne VGA kaamera rakenduste FaceTime ja Photo Booth tarbeks ning põhikaamera, millega saab võtta üles 720p HD kvaliteediga videot.

 Apple toob iPad 2 Balti riikides välja üheaegselt Hiinaga ning Venemaal ei ole iPad 2 veel ametlikult müügile tulnud. iPad 2 mudelite hinnad Eestis:16GB WiFi – 479 eurot32GB WiFi – 579 eurot64GB WiFi – 679 eurot16GB 3G – 599 eurot32GB 3G – 699 eurot64GB 3G – 799 eurot

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052