16. mai 2011
Jaga lugu:

Martinson: IT-integratsioon on tõenäoline

Riskikapitalisti Allan Martinsoni sõnul on Webmedia ja Soome tarkvaraarendusettevõtte CCC Corporation ühinemine juhtivaks tarkvaraarendusteenuste pakujaks Balti-ja Põhjamaades igati hea uudis. See näitab, et IT-tööstuse integratsioon on tõenäoline.

„Selline ühinemine näitab seda, et Põhja- ja Baltimaade IT-tööstuse integratsioon on tõenäoline. Varsti ei saa enam näpuga näidata, kumba pidi ja mis suunaga on tänav, sest see töötab üht- ja teistpidi,“ lausus Martinson.

Tema sõnul ei olnud CCC ilmselt kõige kuulsam Soome ettevõtte, aga kindlasti on ta hea partner Webmediale. „Nii palju kui ma jälgin IT-tööstust, siis olen kuulnud neist suhteliselt vähe. Teadsin firma olemasolust ja põhiparameetreid, aga endal ei ole tegemist olnud selle ettevõttega,“ sõnas Martinson.

Kui rääkida sõltumatust tarkvarast kui teenusest, siis Webmedia on Martinsoni sõnul nüüd Baltimaades kõige suurem, kuid neid ei saa võrrelda Skype'iga, kellel on teine ärimudel.

Webmedia Group ostis 97,57% Soome tarkvaraettevõtte CCC Corporationi aktsiatest. CCC omandamine kasvatab grupi käivet 40 miljoni ja tegevuskasumit 4 miljoni euroni sel aastal. Webmedia on eesmärgiks seadnud  kolme aastaga kahekordistada käive CCC abil.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee