31. mai 2011
Jaga lugu:

INCAP ja Aidon sõlmisid koostööleppe

Incap sõlmis koostööleppe Aidon Oy-ga, tehnoloogafirmaga, mis on spetsialiseerunud nutikatele mõõtmis- ja võrgurakendustele, vahendab Reuters. Vastavalt kokkuleppele saab Incapist elektrooniliste moodulite tarnija Aidoni uue põlvkonna energiateenuste seadmetele.

Incap toodab elektroonilisi mooduleid oma Eestis Kuressaares asuvas tehases, uut tarneseeriat alustatakse 2011. aasta juunis. Kuna seadistamised ja piloottarned toimusid juba varem sel kevadel, saab tootmisega kiiresti alustada.

Incap's Business Unit direktor Jari Koppelo: "See on suurepärane võimalus Incapile ja me oleme väga uhked Aidon otsuse üle valida meid oma tootmispartneriks. Aidoni moodsa mõõtetehnoloogia ärile on oodata suurt kasvu ja me eeldame, et sel on positiivne mõju ka meie tegevusele. Lisaks sobivad Aidoni tooted täiuslikult meie energiatõhususe strateegiaga ja väga hästi meie tooteportfelli. "

 "Järgmise põlvkonna energiateenuse seaded moodustavad värava nutikatesse võrkudesse nii energia ettevõtete kui teenuseosutajate ja nende klientide jaoks. Iga energia kasutaja saab varsti uue seadme ning suuremahulised paigaldamisprotsessid ei võimalda hilinemisi. Incap on kogenud kõrge kvaliteediga elektroonika tootja, kes suudab pakkuda usaldusväärsust, mida on  vaja nii toodete kui nende tarnete jaoks, "ütles Aidoni tegevdirektor Timo Chrons. Aidon Oy pakub järgmise põlvkonna energiateenuse seadmeid, andmeside ja süsteemilahendusi, samuti teenuseid, mis põhinevad avatud arhitektuuril. Kliendid on suured energiaettevõtted ja teenuseosutajad. Aidonil on kontorid Soomes, Rootsis ja Norras.

 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt