30. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Erply hakkas pakkuma krediitkaardi lugejat

Eesti idufirma Erply laiendas teenust, hakates pakkuma NFC ja magnetilist krediitkaardilugejat, mis ühendab olemasolevaid pilvepõhiseid rakendusi, kirjutab Wall Street Journal.

Eelmisel nädalal müügile jõudnud krediitkaardi lugeja maksab 50 dollarit ning teenustasu on 1,9% ehk väiksem kui konkurentidel Square ja Verifone.

Uus krediitkaardiseade ühendab iPadi või iPhone'i ning edastab kliendi krüpteeritud krediitkaardi andmeid Erply müügitarkvara ja varude haldamise tarkvarapaketti. See annab jaemüüjatele võimaluse vaadata reaalajas andmeid ja varude inventuuri juhtimissüsteemi.

Erply tegevjuhi Kristjan Hiiemaa sõnul on teenus turvaline. „Siin on null tõenäosus, et andmeid oleks võimalik varastada,“ kommenteeris Hiiemaa ning lisas, et krediitkaardi lugeja on kooskõlas varude juhtimise süsteemiga.

Kuna Erply enamik kliente on USAs, siis kasutatakse magnetriba. „Euroopa klientide jaoks kaalub ettevõtte kiibi ja pin-koodi lugejate kasutusele võtmist,“ märkis Hiiemaa.

Eprly on veebipõhine majandustarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Erply võitis mullu Londonis firmade Seedcampi võistluse ning tehnoloogiablogi TechCrunch nimetas ettevõtet äritarkvara Skype'iks.

 

 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052