19. september 2011
Jaga lugu:

Parts ootab India IT-firmasid Eestisse

Täna kohtunud majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts ja India IKT ning inimressursside ja -arengu minister Kapil Sibal arutasid, kuidas tulevikus muuta tihedamaks Eesti ja India vahelist koostööd.

Täna on Eesti E-Valitsuse Akadeemia kaudu jaganud India spetsialistidele kogemusi Eesti e-riigi loomisest ning mõlemad pooled on huvitatud sarnase koostöö jätkumisest. „Julgustame Eesti ettevõtteid minema Indiasse ja ootame India IT-ettevõtteid Eestisse,“ ütles Parts.

„Infotehnoloogia ja innovatsiooni valdkonnad on maailmas kiiresti muutumas ning riikideülene koostöö mängib püsivas arengus olulist rolli,“ kommenteeris kohtumist minister Parts ja lisas, et Eesti jaoks on väga oluline kogemuste ja kontaktide vahetamine India kui maailma ühe tugevaima IT riigiga.

India soovib teha Eestiga infotehnoloogia alast koostööd kaasates Eesti ettevõtteid ja spetsialiste. Huvitatud ollakse ka küberjulgeoleku alasest koostööst. Samas soovib India oma IT-inimeste igakülgset rakendamist üle maailma. India valmistab igal aastal ette 600 000 inseneri, kes vajavad erialast tööd.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee