19. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TeliaSonera käive kasvas Eestis

TeliaSonera kärpis andmerändluse mais hindasid Põhjamaade ja Balti turgudel kuni 90 protsenti seoses Euroopa Komisjoni seatud tasupiiridega.  Mobiilside üksuse käive kasvas Eestis eurodes 4,3 protsenti.

Rootsi kroonides kasvas käive kaks protsenti, 437 miljonile Rootsi kroonile. See oli juba järjest teine kasvukvartal, kuna kasutati rohkem rändlust ning osteti seadmeid. Eesti EBITDA vähenes kaheksa protsenti, 157 miljonile Rootsi kroonile, selgub ettevõtte kvartaliaruandest

Lairiba teenuste üksuse müük kasvas Eestis eurodes 7,5 protsenti. Rootsi kroonides oli kasv viis protsenti ja ulatus 518 miljoni Rootsi kroonini. Eesti üksuse EBITDA vähenes kaheksa protsenti, 140 miljonile Rootsi kroonile.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755