21. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Microsoft: töötatakse ja sisu luuakse ikka arvutitega

Microsofti investorsuhete juht Bill Koefoed ütles, et tahvelarvutite nõudlus lööb rohkem väikese mäluga pihuarvuteid kui Windowsiga tavaarvuteid, vahendab Bloomberg.

„Kui inimesed peavad tööd tegema või sisu looma, siis kasutatakse selleks arvutit,“ ütles ta.

Microsoft kiirustab vaatamata sellele tõdemusele uue Windowsi versiooniga, mis on võimeline toimima väiksematel, õhematel tahvelarvutitel. Microsoft näitas uut tarkvara septembris, kuid märtsis öeldi, et turule ei jõua see enne tulevat aastat.

Microsofti majandusaasta esimese kvartali käive ületas analüütikute ootuseid. Kompaniid investeerivad jätkuvalt Windowsi ja serveritarkvarasse, mis aitas saada üle viletsast tarbijate nõudlusest. Käive kasvas aastaga 7,3 protsenti, 17,4 miljardile dollarile võrreldes analüütikute prognoositud 17,2 miljardi dollariga. Puhaskasum kasvas 6,1 protsenti, 5,74 miljardile dollarile ehk 62 sendilt aktsia kohta 68 sendile. Analüütikud ootasid 68sendist kasumit aktsia kohta.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755