10. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Küberpetturi isa Rikaste TOPis

Küberkuritegevuses kahtlustatavana kinni peetud Vladimir Tšaštšini isa Viktor pääses viimasesse Äripäeva Rikaste edetabelisse, kuigi ilmselt pidanuks TOPis olema ikkagi poeg.

Rikaste TOPis oli küberkurjategija 62aastane isa 283. kohal. Tema vara väärtuseks hindas Äripäev 6,7 miljonit eurot ehk veidi üle saja miljoni krooni.

"On põhjust arvata, et tegelikult peaks Viktori asemel rikaste edetabelis olema tema poeg Vladimir Tšaštšin, kes on rahvusvaheliselt tuntud küberkurjategija ning keda USA pressis on seostatud ka Venemaa allilmaga. Viktori nimel on firma Tamme Arendus, mis on soetanud hulgaliselt erinevat kinnisvara. Vladimirile kuulub ametlikult ainult firma Itconsulting," tutvustas Tšaštšineid 5. oktoobril ilmunud Rikaste TOP.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755