24. november 2011
Jaga lugu:

Mobi ostis Indilo Wirelessi

Mobiiliteenuste pakkumise ning mobiilirakenduste arendusega tegelev Mobi Solutions OÜ viis sel kuul lõpule 100% osaluse omandamise ettevõttes Indilo Wireless OÜ.

Tehingu tulemusena tekib Mobi teatel Tartusse Eesti suurim ja kogenuim mobiilirakenduste arenduse meeskond.

Indilo Wireless on alates 2008. aastast loonud üle 75 iPhone'i ja iPadi rakenduse. Nende hulgas on iPhone versioon õigekeelsussõnaraamatust, Eesti esimene iPhone ja iPad-i raamat "Milana", kaasakiskuv mäng Wristbreaker, Tallinna linna veebikaamerate vaatamise rakendus ning mitmed lasteraamatud.

Mobi Solutionsi mobiiliarenduse meeskond aastaid arendanud Androidi, Java, BlackBerry ja iPhone rakendusi Eesti ja välismaa äriklientidele. Peale Indilo omandamist kasvab Mobi arendustiim 30-liikmeliseks, võimaldades ärikliendil tellida mobiilirakendusi viiele erinevale platvormile.

Mobi Solutions on 2001. aastal loodud mobiiliteenuste pakkumise ning mobiilirakenduste arendusega tegelev ettevõte. Lisaks tarkvara arendusele pakub Mobi oma klientidele ülemaailmset sõnumite hulgisaatmise lahendust.

Mobi tütarfirma Fortumo omab kontorit nii Tartus kui Silicon Valleys ning pakub mobiilimaksete lahendusi enam kui kuuekümnes riigis üle maailma. Lisaks omab Mobi osalust ka asukohapõhiseid teenusteid arendavas ettevõttes Nutiteq OÜ.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt