30. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Erainvestorid tahavad Yahoos osalust

Silver Lake'i firma taha koonduv erainvestorite rühm on teinud pakkumise vähemusosaluse ostmiseks internetifirmas Yahoo! Inc.

Kahe Bloombergiga vestelnud ja anonüümsust palunud allika sõnul tegi Silver Lake pakkumise 16,60 dollarit aktsia kohta, mis allikate sõnul oli madalam erakapitalil põhineva TPG Capitali pakkumisest.

Veel eraldi allikas lausus, et kogu olukorda on jälgimas Aasia otsingumootor Alibaba Group Holding, kes soovib Yahoo osaluse endas ära osta, ja võib endiselt astuda pakkumisrallisse.

Silver Lake'i eilne pakkumine määraks Yahoo turuväärtuseks 20,6 miljardit dollarit ehk umbes 6% rohkem, kui firma eilne väärtus börsi sulgudes. Yahoo aktsia tõusis eile 2,28% ja sulgus 15,70 dollari peal.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755