7. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Erply juht: loobuksin tööpakkumisest, kuna olen ettevõtja

Kui mulle tööpakkumine tehtaks, ütleksin sellest ära, kuna olen kogu elu olnud ettevõtja, leiab Erply looja ning juht Kristjan Hiiemaa.

"Mulle küll ei ole tööd pakutud," vastas Hiiemaa Äripäeva küsimusele, millal talle viimati tööpakkumine tehti. "Isegi, kui oleks pakutud, oleksin ära öelnud, sest olen kogu elu olnud ettevõtja ning töötanud oma firmas," märkis ta.

Hiiemaa lisas siiski, et kui mõni suur ettevõte Erply üle võtaks ja sealt tööpakkumine tehtaks, oleks teine lugu ning selle võtaks ta ilmselt vastu.

Läinud aastal sai kontserniks kasvanud Erply mitu ülevõtupakkumist, kuid omanike hinnangul pole müügiks veel õige aeg.

Eprly on Eestis välja mõeldud veebipõhine majandustarkvara hulgimüügi-, jaemüügi- ja teenindusettevõtetele. Erply võitis tunamullu Londonis firmade Seedcampi võistluse ning tehnoloogiablogi TechCrunch nimetas ettevõtet äritarkvara Skype'iks.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052