12. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Samsung kurameerib skandaalse Olympusega

Skandaalidest räsitud kaamera- ja meditsiinivarustuse tootja Olympus on saanud uue võimaliku kosilase Lõuna-Korea Samsung Electronicsi näol.

Reutersiga suhelnud anonüümse allika sõnul on pärast rahastamisskandaali suurte rahahätta sattunud Olympuse vastu huvi ilmutanud Samsungi Jaapani konkurendid Sony ja Panasonic.

Allika sõnul on Samsung välistanud igasuguse huvi Olympuse kahjumit tootva kaameraäri vastu, kui kaalub koostööd firmaga teistes harudes.

"Me oleme avatud võimalusele teha koostööd Olympusega," ütles anonüümsust palunud allikas uudisteagentuurile.

Varasemalt raporteeris ajaleht Asahi Shimbun, et Olympus otsib elektroonikatööstusest sõbralikku investorit, kes ostaks firmas väikeosaluse. Ajalehe andmeil oli Olympus koostanud nimekirja viiest võimalikust kandidaadist.

Anonüümsetele allikatele toetunud päevaleht kirjutas, et kandidaatideks olevat Samsung, Sony, Panasonic, firmas juba väikeosalust omav Jaapani meditsiinivarustuse tootja Terumo ning endoskoope tootev rivaal Fujifilm.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052