31. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokia Siemens koondab üle 4000 inimese

Telekommunikatsiooniseadmeid valmistav Nokia Siemens Networks peab Saksamaal ja Soomes ametiühingutega läbirääkimisi enam kui 4000 töötaja koondamiseks.

Firma teatel on plaan koondada Saksamaal 2900 töökohta ja Soomes 1200, vahendas agentuur Bloomberg.

See on osa suurest restruktureerimiskavast - eelmise aasta novembris teatas firma, et plaanib 2013. aasta lõpuks koondada pea neljandiku töötajaskonnast ehk kokku 17 000 inimest üle kogu maailma, et tootmiskulusid ligi miljardi euro võrra vähendada.

Saksamaal on Nokia Siemensi palgal ligi 9100 inimest.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755