23. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pilveteenuste pakkuja Radicenter laienes Eestisse

Pilvemajutusteenuseid pakkuv rahvusvaheline suurfirma Radicenter, mis tegutseb täna kuues erinevas riigis, tegutseb Pilves.ee kaubamärgi all nüüdsest ka Eestis.

Alates tänasest saavad ettevõtted ja eraisikud kasutada Pilves.ee keskkonnas tavapäraseid majutusteenuseid. Vaid mõned kuud rahvusvaheliselt tegutsenud Radicenter laienes Eestisse seetõttu, et riik on paistnud silma väga kiire kohanemisvõime ja uuenduslike IT-teenuste lembusega.

"Võrreldes teiste arenenud riikidega on Eesti konkurentsitult üks kõige dünaamilisem ja lihtsamalt integreeritavam riik erinevate IT-teenuste rakendamiseks," kommenteeris Pilves.ee brändijuht Mario Märtson.

Pilvemajutus erineb tavapärasest serverimajutusest selle poolest, et ei pea muretsema kõvakettaruumi otsasaamise või oma serveri töökorrasoleku pärast. Pilves jaguneb kõvakettaruum paljude serverite vahel, mis asuvad eri kohtades.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755