1. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Wozniak: Apple'i aktsia võib tõusta 1000 dollarini

Intervjuus CNBC-le ütles Apple'i üks kolmest kaasasutajast Steve Wozniak, et firmal on ees veel kõvasti kasvuruumi, mis võib aktsia 1000 dollarini viia.

"Teate ju küll, et inimesed räägivad 1000dollarilisest aktsiahinnast. Esimese reaktsioonina hakkad sa selles kahtlema, kuid mina usun sellesse ja mina ei jälgi eriti aktsiaturge," ütles Wozniak.

Miljardäri sõnul on Apple'i jaepood, iTunes, iPhone, iPad ja arvutitootmisharu justkui suur hulk firmasid kokkupanduna, lisades, et igaüks neist firmadest on suurepärane.

Wozniaki sõnul on Apple'il veel suur kasvupotentsiaal. "Apple on praegu sellisel võidusoonel, sest nad on tooted ühte liitnud. Need osad töötavad koos nii hästi, et kui sa ostad mõnelt teiselt firmalt üksiku toote, siis see ei tee sinu heaks nii palju. Seega on Apple'il veel kõvasti kasvuruumi," arvas Wozniak.

"Kui me võtame näiteks Apple TV, siis see töötab koostöös kõigi teiste toodetega," selgitas kaasasutaja. "Me ei raja mingit eraldi kõrvalprojekti ega alusta telefirmat. Ei, me loome televisiooni Apple'i maailmasse," ütles Wozniak ja lisas naljatledes, et eeldusel muidugi, kui nad seda teevad, sest tema ei tea seda.

Eelmisel nädalal CNBCs esinenud Piper Jaffray analüütik Gene Munster ütles, et tema hinnangul tuleb Apple TV välja 2012. aasta lõpus.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052