2. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa võidab kliente

Tehnilise Järelevalve Ameti (TJA) statistika kohaselt liikus veebruaris ühe sideettevõtte juurest teise juurde 8930 telefoninumbrit.

Neist 7634 olid mobiiltelefoni- ja 1296 tavatelefoninumbrid.

Lõppenud kuus tühistati 6525 numbri teisaldamise avaldust, millest 3833 olid mobiiltelefoninumbri ja 2692 tavatelefoninumbri teisaldamise avaldused.Suurimad numbriliikumised olid Elisal, kus veebruaris tuli juurde 2959 numbrit, ja Tele2-l, kust samal perioodil lahkus 2390 numbrit.

Mobiiltelefoninumbrite liikuvus jaanuaris ja veebruaris

 

 

 

 

Liikunud numbrite arvul puudub otsene seos sideettevõttega liitunud või sealt lahkunud klientide üldarvuga, sest ühel kliendil võib olla mitu numbrit, kuid samas üks liitumisleping. Samuti ei kajasta numbriliikuvuse statistika kõnekaartide kasutust.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474