21. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elcoteq Tallinna juhiks saab Kalle Kuusik

Tulevast esmaspäevast asub AS Elcoteq Tallinn tegevjuhina tööle Kalle Kuusik. Senine juht Jan Kotka lahkub ametist.

Kotka alustab aprillis tööstuselektroonika ettevõtte Enics Nova Dubnica tehase juhina Slovakkias, teatab Delfi.

Samas töötas uus juht Kalle Kuusik aastail 2006–11 Elvas asuva Enics Eesti ASi juhatuse liikmena.

Viimased kolm aastat Elcoteq Tallinna tegevjuhina töötanud Jan Kotka sõnul võtab Kalle Kuusik üle ühtse meeskonnaga ja suure kasvupotentsiaaliga ettevõtte, mis on suutnud säilitada klientide usalduse ja kasumlikkuse ka väga keerulistel aegadel, teatas Elcoteq.

2009. aastal müüdi suurem osa Elcoteqi äritegevusest Ericsson Eestile ja ligi 2000 töötajaga suurettevõttest tuli moodustada 120 töötajaga efektiivne väikeüksus. Elcoteq Tallinn kuulus elektroonikakontserni Elcoteq SE, millel tekkisid eelmisel aastal raskused ning oktoobris kuulutati välja kontserni pankrot. Veebruaris omandas ettevõtte aktsiad Prantsuse elektroonikatootja éolane.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052