23. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestlased tutvustavad Saksa messil interaktiivset baariletti

Eesti noorettevõte Surface Labs International OÜ (SLI) tutvustab Hannoveri tööstusmessil interaktiivset baariletti.

"Meil on hea meel, et EAS andis meile võimaluse tutvustada oma interaktiivset baariletti SLI-De 180 maailmas nii tuntud messil, mainekate töösturite seas. Hannoveris esitleme oma esimest multi-touch-tehnoloogiaga baariletti, mille loomisel oleme kasutanud kõrgema taseme tarkvara- ja riistvaralahendusi," ütles SLI juht Raul Sõmer.

"Meie eesmärk on leida messil uusi kontakte, kes aitaksid kaasa ettevõtte arengule. Samuti püüame luua sidemeid komponentide tarnijatega ning tegeleme aktiivselt oma müügivõrgustiku laiendamisega," selgitas ta.

Puutetundlikku tasapinnaga interaktiivne baarilett on võimeline tuvastama leti pinnale asetatud esemeid ja käivitama selle all soovitud efekte. Integreeritud kolmemõõtmelised projektorid ja objektituvastustehnoloogia võimaldab pakkuda paindlikke tarkvara- ja valmislahendusi, teatas SLI.

SLI kasutatavad tarkvaralahendused võimaldavad erinevate videode, logode ja veebilehtede kuvamist interaktiivse multi-touch tehnoloogia abil.

Interaktiivset baariletti saab kasutada nii toitlustus- kui ka meelelahutusettevõtetes, kuid seda on võimalk kohandada ka messilauaks ning muudeks esitlus- ja reklaampindadeks. "Sli-De 180 sobib ettevõtetele, kes soovivad oma toote tutvustamiseks kasutada interaktiivset marketingi, mille raames muutub klient osaks ettevõtte reklaamikampaaniast," rääkis Raul Sõmer.

Mullu asutatud Surface Labs International OÜ on kaasanud tootearendusse disainereid ja insenere üle Euroopa. Tänavu on kavas laieneda Venemaa, Saksamaa ning Skandinaavia turgudele.

SLI osaleb teiste tööstusettevõtetega EASi korraldatud riikliku ühisstendiga 23.–27. aprillini Hannoveris maailma suurimal tehnoloogia- ja tööstusmessil.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755