2. mai 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Konkurendid loovutavad endiselt kundesid Elisale

Kui Elisa võrku on tänavu nelja kuuga liikunud ligi 10 000 mobiilinumbrit, siis EMT ja Tele2 on jäänud ilma tuhandetest.

Tehnilise Järelevalve Ameti statistika kohaselt liikus aprillis kokku 8441 numbrit, millest 6518 olid mobiiltelefoni- ja 1923 tavatelefoninumbrid. Aprillis tühistati kokku 4916 numbri teisaldamise avaldust, millest 3901 olid mobiiltelefoni-, 1007 tavatelefoni- ja 8 teenusnumbri teisaldamise avaldused.

Nelja kuuga vahetas võrku 30 045 mobiiltelefoni- ja 7377 tavatelefoninumbrit.

Liikunud numbrite arv kajastab tava- ja mobiiltelefoninumbrite üleminekut ühe sideettevõtte juurest teise juurde. Liikunud numbrite arvul puudub ameti andmeil seos sideettevõttega liitunud või sealt lahkunud klientide üldarvuga, sest ühel kliendil võib olla mitu numbrit, kuid samas üks liitumisleping.

Samuti ei kajasta numbriliikuvuse statistika kõnekaartide kasutusest ega uute liitumislepingute sõlmimisest ning vanade lõpetamisest tulenevaid muudatusi sideettevõtete klientide üldarvus.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052