2. mai 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sõõrumaa ostis Elionilt tulekahjuteate vahendamise

Urmas Sõõrumaa turvafirma USS Security Eesti ostis Elionilt automaatse tulekahjuhäire (ATS) edastamise teenuse.

Tuleohutuse seaduse kohaselt peab ATSi tuleva tulekahjuteate automaatselt edastama häirekeskusse ehitiselt, kus esineb kõrgendatud tulekahjuoht, viibib palju inimesi ja kus võib tekkida suur varaline kahju, teatas ettevõte. Elioni teenindada oli seni ligi 1000 sellist objekti.

USS Security Eesti juhatuse esimees Sven Nuutmann ütles, et teenuse müük Elionilt turvaettevõttele oli igas mõttes loogiline samm, sest turvafirma juhtimiskeskus on spetsialiseerunud erinevat liiki häirete vastuvõtmisele, edastamisele, jälgimisele ja teenindamisele. Paljud ATSi kasutavad kliendid peavad ka otstarbekaks päästeametisse mineva signaali dubleerimist turvafirmasse.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474