15. mai 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokia toob turule 30-eurosed nutifonid

Nokia avalikustas täna kaks uut nutitelefoni marginumbritega 110 ja 112, mis on suunatud noorematele kasutajatele, kelle eesmärk on odavalt, ent mugavalt võrgus püsida. Uute telefonide hind jääb alla 40 euro.

Uued telefonid tulevad juba sotsiaalvõrgustike rakendustega nagu Facebook ja Twitter ning ka mängude valikule on rõhku pandud, seisab Nokia pressiteates.

Mõlemas telefonis on võimalik korraga kasutada kahte SIM-kaarti. Ilma kahe SIM-kaardi kasutusvõimaluseta mudelid saavad nimed Nokia 111 ja Nokia 113.

Nokia 110 ja 111 hinnangule jaemüügihind peaks küündima 35 euroni ning müügile peaksid telefonid jõudma selle kvartali jooksul. Nokia 112 hind peaks maksma hakkama umbes 38 eurot, kuid müügile jõuab see alles kolmandas kvartalis.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755