3. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soome ettevõtja: Eesti ettevõtja on liiga tagasihoidlik

Soome rohetehnoloogiate investori Lassi Noponeni arvates napib Põhjamaade ja Baltikumi ettevõtjatel maailmavallutusplaane.

Põhjamaade ja Baltikumi suurimal idufirmade konverentsil Latitude59 esinev Soome rohetehnoloogiate spetsialist Lassi Noponen usub, et Põhjamaade ja Baltikumi ettevõtjaid iseloomustab tugev tehnoloogiline taust ja innovatsioon. Samas puuduvat ettevõtjatel sageli piisavalt ambitsioonikad plaanid maailmas läbi löömiseks, kirjutatakse pressiteates.

“Innovatsioon on üks viimastest valdkondadest, kus Lääne tsivilisatsioon ka edaspidi juhtpositsiooni omab, sealjuures on Põhjamaad ja Balti riigid maailmas innovatsiooni poolest esirinnas,” julgustab rohetehnoloogiatesse investeerimisega tegeleva Soome ettevõtte Cleantech Invest juht Noponen siinseid ettevõtteid julgemaid samme tegema.

7.-8. juunil Tallinnasse lähiriikide start-up entusiaste koondaval konverentsil Latitude59 jagavad valdkonna eksperdid kahe päeva kestel toimuvatel loengutel ja vestluspaneelidel teadmisi ning kogemusi Põhjamaade ja Baltikumi alustavatele IT-ettevõtjatele. Konverentsil esitlevad oma tooteid ja teenuseid üle 20 alustava tehnoloogiaettevõtte.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755