3. juuni 2012
Jaga lugu:

Soome ettevõtja: Eesti ettevõtja on liiga tagasihoidlik

Soome rohetehnoloogiate investori Lassi Noponeni arvates napib Põhjamaade ja Baltikumi ettevõtjatel maailmavallutusplaane.

Põhjamaade ja Baltikumi suurimal idufirmade konverentsil Latitude59 esinev Soome rohetehnoloogiate spetsialist Lassi Noponen usub, et Põhjamaade ja Baltikumi ettevõtjaid iseloomustab tugev tehnoloogiline taust ja innovatsioon. Samas puuduvat ettevõtjatel sageli piisavalt ambitsioonikad plaanid maailmas läbi löömiseks, kirjutatakse pressiteates.

“Innovatsioon on üks viimastest valdkondadest, kus Lääne tsivilisatsioon ka edaspidi juhtpositsiooni omab, sealjuures on Põhjamaad ja Balti riigid maailmas innovatsiooni poolest esirinnas,” julgustab rohetehnoloogiatesse investeerimisega tegeleva Soome ettevõtte Cleantech Invest juht Noponen siinseid ettevõtteid julgemaid samme tegema.

7.-8. juunil Tallinnasse lähiriikide start-up entusiaste koondaval konverentsil Latitude59 jagavad valdkonna eksperdid kahe päeva kestel toimuvatel loengutel ja vestluspaneelidel teadmisi ning kogemusi Põhjamaade ja Baltikumi alustavatele IT-ettevõtjatele. Konverentsil esitlevad oma tooteid ja teenuseid üle 20 alustava tehnoloogiaettevõtte.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt