21. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Google Maps näitab Tallinna südalinna liiklusinfot

Kaardirakendus Google Maps on saanud veel ühe Eestiga seotud lisa: nüüd näeb rakenduse vahendusel ka seda, kuidas kulgeb liiklus Tallinna olulistel magistraalidel.

Liiklusinfo nägemiseks tuleb Google Mapsi programmis avada kaardikiht "Traffic" ja seejärel suurendada Tallinna südalinna.  Erinevate värvidega tähistatud punktid annavad aimu sellest, kui kiiresti liiklus ühes või teises kohas kulgeb. Aeglast liiklust märgivad kollased, punased ja mustad punktid, teatas auto24.ee.

Liiklusinfo aluseks on Google'i poolt anonüümselt korjatud andmed mobiilsete seadmete liikumiskiiruse kohta. Liiklusinfo on Google Mapsi kaudu nähtav ka mobiilsetes seadmetes.

Alternatiivina on võimalik samasugust infot näha mobiilsete seadmete jaoks mõeldud rakenduse Waze abil.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755