30. juuli 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple’i Mountain Lion siiani edukaim

Apple Inc. teatas, et uut operatsioonisüsteemi, Mountain Lionit, on nelja päevaga alla laetud juba üle kolme miljoni, vahendas finantsuudisteagentuur Bloomberg.

See tähendab, et Mountain Lion on siiamaani ettevõtte kõige edukam uus operatsioonisüsteem. Apple teatas täna, et Facebooki sotsiaalvõrgustik saab peagi olema integreeritud Mountain Lioniga.

Apple lisas operatsioonisüsteemile funktsioone, mis võimaldab erinevatel toodetel koos töötada, julgustades kliente ostma mitmeid erinevaid Apple'i seadmeid. Mountain Lionil on mitmeid rakendusi iPhone’ilt ja iPadilt, näiteks süsteem, millega nendele seadmetele saadetud tekstisõnum, on nähtav ka laua- või sülearvutis.

Enne USA kauplemispäeva keskpäeva oli Apple’i aktsia hind +1,86%, 596,02 dollari peal.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052