30. juuli 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oracle ostab Xsigo

Tarkvaratootja Oracle Corp. teatas, et ostab  Xsigo Systemsi, võrgu virtualiseerimise tarkvara tootja, vahendas finantsuudisteagentuur Reuters.

Xsigo tarkvara aitab klientidel kulusid kokkuhoida, kuna laseb neil ühenduda ükskõik mis serveriga, ükskõik mis võrgus.

See kaheksa aasta vanune ettevõte, mille taga on Kleiner Perkins and Khosla Ventures, peab enda klientideks näiteks British Telecom Plc BTCOM.Uli, eBay Inc.’i ja Verizon Communication Inc.’i.

Eelmisel nädalal soetas VMware endale 1,05 miljardi dollari eest Nicira Inc.’i, et kehtestada oma liidripositsiooni virtualiseeritud võrkude alal. Käesoleva kuu alguse poole ostis Oracle tarkvaratootja Skire Inc.’i, kuid ei avaldanud tehingu maksumust, nagu ka Xsigo ostu puhul.

Oracle’i aktsia hind oli peale USA kauplemispäeva keskpäeva langenud 0,96%, 30,47 dollari peale.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755