3. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BlackBerry tootja saab Eesti juurtega tegevjuhi

Pikki aastaid Ericssonis juhtival kohal töötanud Kristian Tear saabus eile eralennuga Saaremaale, et siin enne Kanadasse lendamist ja BlackBerry telefone tootvas Research in Motion’is (RIM) tegevjuhina alustamist pere seltsis puhata.

Kristian Tearile Kuressaare lennujaama vastu tulnud ema Mai-Liis Teär rääkis Saarte Häälele, et Kristian on tuntud Saaremaa laevaehitajate Teäride suguvõsast.

Stockholmis sündinud ja seal kõrghariduse omandanud Kristian Tear on kogu oma senise tööelu “kõrgelt lennanud”.  Tear alustas oma karjääri Stockholmis Ericssonis, kus ta oma ülikooli lõputöö nii edukalt tegi, et tal paluti sinna tööle jääda.

Tänavu sai ta suure pakkumise Kanadast BlackBerry telefonide tootjalt ning mais teavitaski RIM avalikkust kahe uue juhtivtöötaja valimisest, üheks neist osutus Saaremaa juurtega Kristian Tear.

 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755