6. august 2012
Jaga lugu:

Logica palkab jõuliselt

Möödunud aastal kolmandiku võrra töötajaskonda kasvatanud Logica Eesti palkab jõuliselt ka sel aastal.

Ettevõtte ridadesse lisandus tänavu esimese poolaastaga 30 inimest, samal ajal lahkus töölt kokku vähem kui viis inimest, tetas ettevõte. Aasta lõpuks soovib Logica Eesti kasvatada oma töötajaskonda kuni 150 inimeseni ehk poole võrra mullusega võrreldes. Septembrist alustab Logica Norra projektidega tööd ligi kümmekond uut programmeerijat.

Logica Eesti 2012. esimese poolaasta käive kasvas 37% võrreldes mullusega 2,1 miljonilt eurolt 2,9 miljonile eurole. Suur osa sellest kasvust langeb ekspordi arvele. Aastalõpu eesmärk on saavutada 6 miljoni suurune käive ja tänase seisuga saab eeldada, et see prognoos ka täidetakse.

Lähiajal ühineb Logica grupp rahvusvahelise infotehnoloogia grupiga CGI.

Avo Kase sõnul avaneb Logica Eesti jaoks Põhja-Ameerika. "Logica on tugev eelkõige Euroopas ja CGI Ameerikas. Ühinemise tulemusel paraneb mõlema grupi positsioon pakkudes rohkem võimalusi nii Logicale kui ka CGI'le. Töötajate rahulolu on CGI jaoks olnud samuti läbi aegade tähtis, selles osas kannavad ettevõtted samu väärtusi," lisas Kask.

Logica tegeleb infosüsteemide arendamise ja konsultatsiooniga.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt